Vandaag was het een langere repetitiedag in de Altice Arena, de repetities zijn nog maar net afgelopen. Toch hebben we weer wat extra nieuws gevonden en samengebundeld voor u.

Filomena Cautela host in de greenroom.
Een Portugese krant heeft in een interview met Catarina Furtado (één van de vier presentatrices) de naam van de greenroomhost te horen gekregen: “De enige persoon die wat meer vrijheid krijgt is Filomena, want zij staat in de greenroon”. zei ze tegen de krant.

Sennek stijgt door in de Ultratop
Sennek stijgt met haar inzending “A Matter Of Time” door naar de elfde plek in de Ultratop. Daarmee stijgt ze twaalf plaatsen en staat ze er voor de negende week in. Madame Monsieur komt binnen in de Ultratip op 49 met “Mercy”. De Italiaanse inzending staat als zogenoemde ‘extra tip’ ook in de lijst, maar zonder notering. In Wallonië staat Madame Monsieur dan weer op 33 in de Ultratop en Sennek op 27 in de Ultratip.

Jan in Lissabon [7]: Dinsdag zal een spannende avond worden.

TV-Tip: De Grote Songfestivaltest
Morgen om 20:25 is er op de Nederlandse televisiezender NPO 3 het programma De Grote Songfestivaltest te zien. In aanloop naar het Songfestival testen Jan Smit en Romy Monteiro de kennis van vijf BN’ers, het publiek in de studio en de mensen thuis. Wie wordt dé songfestivalkenner van Nederland? Aansluitend (om 21:50) is de documentaire Het verhaal van… Waylon te zien.

4 mei in de geschiedenis van het Eurovisiesongfestival.
Het dertigste Eurovisiesongfestival werd op 4 mei 1985 gehouden in het Zweedse Göteborg. Bij de vijfentwintigste deelname van Noorwegen (waarvan ze al zes keer laatste waren geworden) was het raak: de Bobbysocks wonnen met de schlagerhit “La Det Swing”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.