Een totaal van 1.101.598 Belgen heeft gisteren Sennek niet zien doorstoten naar de finale van het Eurovisiesongfestival 2018.

Een totaal van 846.210 kijkers via Eén (goed voor een tweede plaats in de daglijst) en 255.338 kijkers via La Une (zesde plaats in de daglijst). De voorbeschouwing op Eén trok 570.210 kijkers (zevende plaats), de nabeschouwing werd niet opgenomen in de lijst wegens te kort. Ook in Wallonië was er een voorbeschouwing met 211.783 kijkers (negende plaats).

De verwachting is dat de kijkcijfers een pak lager zullen liggen voor de tweede halve finale zonder Belgische bijdrage. Ook de finale, die de afgelopen jaren telkens over het miljoen ging, zal die cijfers niet halen met geen Belgische kandidaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.