Vier dagen na de eerste repetitie staat Sennek voor een tweede keer op het podium in de Altice Arena. Er kwam na de eerste oefenbeurt vooral kritiek vanuit Vlaanderen op de outfit. 

Een paar minuten vertraging bij de eerste Belgische repetitie. Ari uit IJsland had namelijk per ongeluk de Belgische microfoon gekregen, waardoor die even moest gereset worden.

Er zijn aanpassingen gedaan bij de Belgische performance. Het is allemaal wat mysterieuzer geworden. Deze keer heeft ze ook een betere make-up op met zachtere tinten in plaats van het lijkbleke van vorig keer. De zogenaamde ‘lichtstrook’ uit de videoclip is nu ook verwerkt in de live performance, maar moet nog wel deftig worden afgesteld. Je voelt dat Sennek zich ook thuis begint te voelen op het podium. Waar er in de eerste repetitie nog enkele mindere noten zaten, konden we in de zaal genieten van heldere zang van Sennek en haar backings. De beste graadmeter was natuurlijk de aanwezige pers, die haar beloonde met het luidste applaus van de vier landen.

Verwachting? We kunnen moeilijk objectief blijven natuurlijk. Maar als we objectief het proberen te zeggen… België heeft enorme pech met zowel de halve finale als de startpositie. Toch zou dit alles (het lied, de performance en de staging) echt wel voldoende moeten zijn om naar die finale te gaan.

Video:

Lissabon Live: Videobeelden van de Belgische repetitie.

Lees hier het eerste repetitieverslag:

Lissabon Live: Sennek in sfeervolle setting.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.