Na de pauze was Laura Rizzotto uit Letland aan de beurt. De Braziliaanse met Letse ouders komt een nummer dat in de “50 Shades”-triologie past. Maar zal het een even groot succes worden?

Bij de eerste doorloop van Letland stond het geluid niet op. We pikten daarom in bij het tweede optreden. Laura (niet de onze) staat rustig en sensueel op haar eentje op het podium en vormt een rustpunt na Polen, Malta en zeker Hongarije. Ze speelt veel met de camera en net zoals haar outfit hanteert men vooral de rode kleur in de setting. Het geeft een warm, klein gevoel. Dat past zeker bij deze inzending.

De zang van Laura Rizzotte zit meer dan goed. Ze is dan ook zelf stemcoach geweest van een wereldster als Jennifer Lopez. Ze heeft als outfit een kort rood pakje aan (broek en bovenstuk) met daaraan een rode lange sluier, wat het allemaal best sexy maakt.

Meer over Laura kan je lezen in Destination Lisbon. De volgende repetitie van Letland staat gepland op zaterdagnamiddag om 15:20 onze tijd. Letland zal als veertiende aantreden in de tweede halve finale.

(Foto: EBU/Andres Putting)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.