Moldavië probeert de derde plaats van vorig jaar te evenaren of te verbeteren met een soortgelijke van SunStroke Project. Het stuurt namelijk met DoReDos opnieuw een trio met een vrolijk nummer.

Na het zwaarmoedige Rusland is deze leuke act uit Moldavië meer dan welkom. Er staat een groot paneel op het podium, waar de zanger met baard voor staat. Plots gaat er een deur open, waar een verliefd koppel (de andere zanger en de zangeres) in zit. Gedurende het hele nummer speelt men met effecten en komen er uit de drie verschillende deurtjes lichaamsdelen tevoorschijn. Ook werkt men met dubbelgangers. Het is allemaal heel speels, heel doordacht en gewoon heel leuk om naar te kijken.

De stemmen van de drie passen goed bij elkaar. Ook de outfits matchen. De zanger met baard heeft een blauw pak aan, de zanger zonder baard een rood pak en de zangeres draagt een geel zomers jurk met zwarte handschoentjes. De perszaal was meer dan tevreden met dit optreden en gaf het een groot applaus. Met deze act erbij is finale zeker niet kansloos.

Meer over DoReDos kan je lezen in Destination Lisbon. De volgende repetitie van Moldavië staat gepland op zaterdagochtend om 11:25 onze tijd. Moldavië zal als zevende aantreden in de tweede halve finale.

(Foto: EBU/Thomas Hanses)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.