Afgelopen dinsdag had Waylon zijn eerste repetitie. De vaderlandse pers sprak druk over de act en Nederland kelderde naar beneden bij bookmakers. Komt er vandaag verbetering?

De Nederlandse pers schreef nog dat ze dachten dat de huidige act een ‘grapje’ was en dat hij vandaag met iets helemaal anders op de proppen zou komen. Ze hebben een inschattingsfout gemaakt, want alles is hetzelfde gebleven. Hij draagt hetzelfde pak met het luipaardpatroon en de gitaristen beginnen halverwege het nummer weer met hun vreemde choreografie. Je moet ervan houden, maar eerlijk…. het past echt niet bij het lied.

Waylon is zangtechnisch wel héél sterk. Het is moeilijk te plaatsen, maar we hoorden precies een tweede stem mee op de achtergrond. Als je de ogen toedoet, is het een prima nummer. Met ogen open is het toch een pak minder aangenaam en doe je best de ogen weer dicht.

Verwachting? De finale is nog wel een optie voor Waylon denken we, maar het zal volgens ons niet met de grote grandeur zijn.

Lees hier het eerste repetitieverslag:

Lissabon Live: Breakdance in Nederlandse country rock.

(Foto: Andres Putting)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.