Oekraïne is het laatste land van de halve finales dat zijn eerste repetitie afwerkt. Melovin had heel wat vuur mee tijdens zijn act in de nationale finale, maar is dat vuur er nu ook nog?

Oekraïne sluit de eerste ronde voor halve finalisten indrukwekkend af. Hij begint bij zijn act al liggend in zijn piano, alsof hij dood is. Langzaam duwt een mechanisme hem omhoog en komt hij overeind. Hij staat overigens op een verhoogd platform waar hij dan van afloopt. Bij zijn laatste refrein neemt hij plaats aan de piano en steekt men – net zoals in de nationale finale – alles in de fik. Het is allemaal wel wat meer uitgewerkt dan toen.

Er staan vier achtergrondzangers op het podium: twee mannen en twee vrouwen. De stem van Melovin is uitgesproken. Je moet er van houden of niet. Vals klinkt het alvast niet en de backing vocalisten geven voldoende ondersteuning aan de zanger. Hijzelf heeft als outfit een wijde witte blouse aan.

Meer over Melovin kan je lezen in Destination Lisbon. De volgende repetitie van Oekraïne staat gepland op zaterdagnamiddag om 17:20 onze tijd. Oekraïne zal als achttiende en laatste aantreden in de tweede halve finale.

(Foto: EBU/Andres Putting)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.