In totaal doen er acht duo’s mee dit jaar. Eén van die acht duo’s zijn Gromee feat. Lukas Meijer. De eerste komt uit Polen, de tweede uit Zweden en stonden zonet op het podium voor hun eerste repetitie.

De Poolse delegatie vond de performance in de nationale finale goed zoals hij was. Daarmee willen we zeggen dat de act in de Altice Arena nagenoeg hetzelfde is. De act speelt zich af in een lichtsetting van paarse, blauwe en roze flitsen. Gromee staat achter een grote DJ Booth om daar drie minuten show te verkopen. Staan ook op het podium: drie zangeressen, een gitarist en Lukas Meijer. Op een gegeven moment komt er ook wat vuurwerk aan te pas rondom de act. Het valt op dat delegaties de afwezigheid van LED proberen te compenseren met pyro-effecten dit jaar.

Lukas Meijer is dus de zanger, maar zijn zang is niet meteen een uitschieter en lift het nummer niet naar een hoger niveau. Hetzelfde kan van de outfit gezegd worden: zwarte hoed en kledij voor Gromee en Lukas. De zangeressen zijn in sportief zwart. Dit nummer zal veel meer impact kunnen hebben als er een echt publiek in de arena zit, want nu voelt het allemaal wat leeg aan.

Meer over Gromee en Lukas kan je lezen in Destination Lisbon. De volgende repetitie van Polen staat gepland op zaterdagnamiddag om 14:05 onze tijd. Polen zal als elfde aantreden in de tweede halve finale.

(Foto: EBU/Andres Putting)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.