Na een korte break werden de deuren van de Altice Arena weer gesloten. De Grote Vijf en gastland Portugal hebben ook recht op een gesloten repetitie en Portugal mocht aftrappen.

Het gastland mocht de reeks van zes laatste repetities openen. In het perscentrum kon er pas later worden ingepikt vanwege de persconferentie van San Marino, maar na circa tien minuten werden de schermen ingeschakeld. Dan zagen we een simpele, donkere setting met gele lampen om de achtergrond. Het is allemaal een beetje hetzelfde gehouden als tijdens de nationale finale en het is al zeker geen “fast food music” zoals Sobral het vorig jaar omschrijf in zijn speech.

De stemmen van Claudia en Isaura zijn zeer aangenaam om naar te luisteren en het brengt je in een ontspannen sfeer. Als outfit heeft Claudia een lange witte jurk aan, een soort van japon. De andere zangeres draagt een simpel zwart shirt. Het lijkt er op dat dit niet de definitieve outfit gaat worden.

Meer over Cláudia kan je lezen in Destination Lisbon. De volgende repetitie van Portugal staat gepland op zondagochtend om 11:00 onze tijd. Portugal is dankzij zijn status als gastland zeker van een plek in de finale.

(Foto: EBU/Andres Putting)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.