Julia Samoylova was vorig jaar de meest besproken artieste van het festival in Kiev… omdat ze niet mocht deelnemen van de lokale autoriteiten. Dit jaar zingt ze wel op het podium voor Rusland.

In de videoclip is op een gegeven moment het ietwat minder flatterende beeld te zien van Julia als berg. De Russische delegatie besloot om de hele setting van de videoclip naar het podium te sleuren en zodoende zien we dus tijdens de act de zangeres als een berg. Concreet is haar outift zo gedrapeerd zodat de rolstoel niet zichtbaar is. Jammer, want waarom is een rolstoel iets dat verborgen moet worden? Naast haar staan ook twee dansers op het podium: een man met enkel een witte broek en een vrouw in een wit jurkje. Het podium krijgt verschillende kleuren mee.

Het grootste probleem van Julia blijft de zang. Ze hebben een poging ondernomen om haar steenkolenengels wat duidelijker te maken, maar echt goed is dat niet gelukt. Net omwille van die poging klinkt de zang ook regelmatig vals. De hoge noten lijkt ze ook niet zelf te doen, maar wel een achtergrondzangeres. Op die moment brengen ze Julia ook niet van dichtbij in beeld. Als ze wel eens in beeld komt, valt vooral op dat haar make-up niet erg flatterend is.

Meer over Julia kan je lezen in Destination Lisbon. De volgende repetitie van Rusland staat gepland op zaterdagochtend om 11:00 onze tijd. Rusland zal als zesde aantreden in de tweede halve finale.

(Foto: EBU/Eurovision.tv)

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.