De voorlaatste repetitie van de dag is die van Lea Sirk uit Slovenië. “Hvala, Ne!” (in het Nederlands: “Nee, bedankt!” zal ook volgende week donderdag als voorlaatste worden gebracht in de tweede halve finale.

Een technisch mankement bij de start van Slovenië. Het nummer werd ingezet, maar de klank viel halverwege wel. Zelf bleef zanger Lea wel gewoon door zingen en nam ze het heel professioneel op. (Aanvulling: blijkbaar is het ‘part of the act’ en niet iedereen kan dit smaken)Tijdens de act staan er vier danseressen op het podium met een groene schijn op zich geprojecteerd. Ze voeren tijdens het nummer een strak ingestudeerde dans, beetje futuristisch. Op het einde zingt ze trouwens ook een stukje Portugees.

De danseressen dragen zilveren outfits: sommige hebben korte glitterbroekjes aan, andere een lange zwarte broek. Zijzelf heeft een zwarte top aan met glitter en een zwarte broek. Ook Lea danst veel en soms hoor je dat ook aan de stem. Het heeft invloed op de zuiverheid van haar zang.

Meer over Lea kan je lezen in Destination Lisbon. De volgende repetitie van Slovenië staat gepland op zaterdagnamiddag om 16:55 onze tijd. Slovenië zal als zeventiende aantreden in de tweede halve finale.

(Foto: EBU/Andres Putting)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.