SuRie uit het Verenigd Koninkrijk is geen onbekende voor het Eurovisiesongfestival. Ze was twee keer backing vocalist voor België en doet het dus de derde keer op de voorgrond.

Op de setting van het Verenigd Koninkrijk staat een soort van LED-structuur in de vorm van een ruit opgesteld. Het zijn er een viertal die zo zijn opgesteld dat het een dimensionaal effect geeft. Zijzelf blijft echter heel de tijd stil staan in het midden van het podium, wat het allemaal heel statisch maakt. Bij de laatste doorloop probeert men het wat op te leuken met rook op de grond en vuurwerkfonteinen.

Het is verbazend dat SuRie niet kan overtuigen met haar vocalen. Het blijft allemaal een beetje platjes en je hoort dat er nog ergens een tweede stem meezingt. Ze lijkt zichzelf in te houden. Ze draagt een lange witte jurk met een ontblote schouder en die vanonder verder gaat als broekpak.

Meer over SuRie kan je lezen in Destination Lisbon. De volgende repetitie van het Verenigd Koninkrijk staat gepland op zondagochtend om 11:25 onze tijd. Het Verenigd Koninkrijk is dankzij zijn status als Big Five-land zeker van een plek in de finale.

(Foto: EBU/Andres Putting)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.