Benjamin Ingrosso uit Zweden had tijdens de nationale preselecties al een gelikte act en vandaag kon hij tonen tijdens de eerste repetitie hoe gelikt de act er nog steeds uitziet. Of toch niet?

Wilt u weten hoe de act van Benjamin Ingrosso eruit ziet. U moet gewoon hier klikken. Dezelfde horizontale balken die licht geven zijn meegenomen naar Lissabon. Door de combinatie van camerawerk en de lichtbalken kijk je eerder naar een videoclip in plaats van een optreden. Alleen is het nu nog allemaal een beetje meer afgewerkt (of meer gelikter, het is maar hoe je het bekijkt)

Benjamin heeft zijn best gedaan om zijn vocalen scherper te stellen. In de nationale voorrondes klonk het soms nog tegen het nasale aan, maar nu zit het allemaal meer dan goed. Natuurlijk zijn de nodige backing vocalisten ingeschakeld om het een beetje bij te sturen. De outfit uit Melodifestivalen is er ook: zwart leren jasje, zwarte broek en gympen.

Meer over Benjamin kan je lezen in Destination Lisbon. De volgende repetitie van Zweden staat gepland op zaterdagnamiddag om 16:05 onze tijd. Zweden zal als vijftiende aantreden in de tweede halve finale.

(Foto: EBU/Andres Putting)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.