Vandaag is het donderdag 10 mei 2018. Nog maar twee dagen tot de grote finale van het Eurovisiesongfestival 2018. Straks is er de tweede halve finale in Lissabon en kennen we alle finalisten van zaterdag.

Het moment van de waarheid is daar voor de kandidaten van de tweede halve finale. Na de derde en laatste generale repetitie (familieshow) is er vanavond de live uitzending vanuit de Altice Arena. Wanneer de tien finalisten bekend zijn, loten ze achteraf tijdens de persconferentie in welke helft (1-13 of 14-26) ze moeten starten.

15:00 – 17:10 Derde generale repetitie
21:00 – 23:10 LIVE: Tweede halve finale
23:30 – 00:10 Persconferentie finalisten

Alle opgesomde tijden zijn in Belgische tijd. In Portugal is het één uur vroeger. De generale repetitie van vanmiddag start daar om 14:00 lokale tijd, de liveshow om 20:00 lokale tijd.

Gedurende de hele dag plaatsen we updates op eurovisionbelgium.be, in ons LIVEBLOG en via onze sociale mediakanalen: Facebook en Twitter. Ook zijn we op Instagram en YouTube actief, live vanuit Lissabon!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.