Vandaag is het vrijdag 11 mei 2018. Nog maar één dag tot de grote finale van het Eurovisiesongfestival 2018. Vanavond is de eerste van twee belangrijke uitzendingen voor de finalisten, namelijk de juryfinale.

Alle 26 kandidaten voor de grote finale zijn bekend en nog geen twaalf uur na de resultaten van de tweede halve finale staan ze allemaal op het podium om de openingsceremonie te oefenen van de finale. Een etmaal voor de grote finale start de juryfinale: de helft van de punten zal al worden uitgedeeld door de verschillende professionele jury’s.

11:30 – 13:00 Doorloop opening finale
14:00 – 17:00 Eerste generale repetitie
17:20 – 18:00 Persconferentie: Big Five
21:00 – 23:10 Tweede generale repetitie

Alle opgesomde tijden zijn in Belgische tijd. In Portugal is het één uur vroeger. De generale repetities starten dus respectievelijk om 13:00 en 20:00 lokale tijd.

Gedurende de hele dag plaatsen we updates op eurovisionbelgium.be, in ons LIVEBLOG en via onze sociale mediakanalen: Facebook en Twitter. Ook zijn we op Instagram en YouTube actief, live vanuit Lissabon!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.