Vandaag is het maandag 7 mei 2018. Nog maar vijf dagen tot de grote finale van het Eurovisiesongfestival 2018. Vandaag begint het echte werk in Lissabon met de eerste generale repetities voor de eerste halve finale.

Sennek en de achttien andere kandidaten uit de eerste halve finale staan vandaag twee keer op het podium voor evenveel generale repetities: de eerste is een reguliere repetitie, maar de tweede repetitie is een hele belangrijke. Op basis van die beelden stemmen namelijk de verschillende jury’s. Na vanavond zijn de helft van de punten dus al verdeeld.

15:00 – 17:25 Eerste generale repetitie
21:00 – 23:10 Tweede generale repetitie

Alle opgesomde tijden zijn in Belgische tijd. In Portugal is het één uur vroeger. De generale repetities starten dus respectievelijk om 14:00 en 20:00 lokale tijd.

Gedurende de hele dag plaatsen we updates op eurovisionbelgium.be, in ons LIVEBLOG en via onze sociale mediakanalen: Facebook en Twitter. Ook zijn we op Instagram en YouTube actief, live vanuit Lissabon!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.