Vandaag is het dinsdag 8 mei 2018. Nog maar vier dagen tot de grote finale van het Eurovisiesongfestival 2018. Vandaag is er de eerste van twee halve finales en moeten negen landen het toneel al verlaten.

In de namiddag staat de derde en laatste generale repetitie gepland. Die laatste generale is sinds enkele jaren ook de familieshow, waar dus vooral familie’s met kinderen op afkomen. Na afloop van de eerste halve finale houden de tien finalisten een persconferentie, waar ze ook hun helft (1-13 of 14-26) in de finale mogen loten

15:00 – 17:10 Derde generale repetitie
21:00 – 23:10 LIVE: Eerste halve finale
23:30 – 00:10 Persconferentie finalisten

Alle opgesomde tijden zijn in Belgische tijd. In Portugal is het één uur vroeger. De generale repetitie van vanmiddag start daar om 14:00 lokale tijd, de liveshow om 20:00 lokale tijd.

Gedurende de hele dag plaatsen we updates op eurovisionbelgium.be, in ons LIVEBLOG en via onze sociale mediakanalen: Facebook en Twitter. Ook zijn we op Instagram en YouTube actief, live vanuit Lissabon!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.