Vlatko Ilievski (Macedonië 2011) onverwacht overleden.

Triest nieuws uit Macedonië. Zanger Vlatko Ilievski is vanochtend levenloos teruggevonden in zijn wagen in de Macedonische hoofdstad. Hij werd 33 jaar oud.

In 2011 stond hij op het podium voor zijn land in Düsseldorf met het nummer “Rusinka”, maar wist hij geen finale te halen. Hij probeerde het in 2015 nog eens, maar wist toen de nationale finale niet door te komen.

Vlatko Ilievski werd vannochtend levenloos aangetroffen in zijn wagen op een grote boulevard in de Macedonische hoofdstad Skopje. De doodsoorzaak is nog niet bekend. Ilievski werd afgelopen zaterdag 33 jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.