Opnieuw voert de Letse omroep LTV wijzigingen door in de nationale voorronde voor het Eurovisiesongfestival. Die komen er na de tweede Letse niet-kwalificatie op rij voor zangeres Laura Rizzotto in Lissabon.

Komende maandag gaan de inschrijvingen open van Supernova 2019. Voor het eerst mogen ook kandidaten die zestien of zeventien zijn zich inschrijven voor de selectie. Voorheen werd de leeftijdsgrens van achttien jaar gehanteerd. Nu moeten de inzendingen ook al professioneel zijn afgewerkt, waar voorheen ook demo’s welkom waren. “We zijn op zoek naar een radiohit” zegt een zegsman van LTV.

Op 21 oktober sluiten de inschrijvingen af en start een selectiecommissie de zoektocht naar geschikte deelnemende inzendingen voor de voorronde van 2019 én de opvolger van Laura Rizzotto. Die haalde in Lissabon de twaalfde plek in de halve finale.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.