Op zaterdag 6 april 2019 is er de elfde editie van Eurovision in Concert. Na het overweldigende succes van de jubileumeditie in AFAS Live dit jaar zal de zaal opnieuw fungeren als uitvalsbasis.

Sinds 2009 is er in Amsterdam (op uitzondering met 2010: toen werd het in Westzaan gehouden) jaarlijks een evenement waar de artiesten van het festival promotie komen voeren. Omdat het festival vorig jaar tien jaar bestond, werd er uitgeweken naar AFAS Live: een grote evenementenzaal in de hoofdstad.

Vanwege het grote succes zal in 2019 ook de elfde editie in AFAS Live worden gehouden, waar plaats is voor zo’n 6.000 personen. In 2012 organiseerde de AVRO er het Junior Eurovisiesongfestival. Dit jaar deden er 32 artiesten mee in Amsterdam aan het promoconcert.

Meer informatie over onder andere ticketverkoop volgt later. Zo’n veertig dagen na Eurovision In Concert is er de finale van het Eurovisiesongfestival 2019.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.