De eerste schooldag is dit jaar ook een speciale dag voor ons. Vandaag lanceren we met gepaste trots onze geschiedenispagina’s voor het grote publiek.

Vanaf vandaag kan u via het menu terecht bij het kopje geschiedenis om alles te weten te komen over de geschiedenis van het festival. Per land (van AlbaniΓ« tot Zwitserland) of per editie (van Lugano tot Lissabon) hebben we samen alles gebundeld.Β Klik op de onderstaande link en ontdek alles:

Geschiedenis

Er staat al heel wat info op de pagina’s, maar we blijven doorheen het jaar verschillende stukken toevoegen. Zo bekijkt onze geschiedenisman op dit moment alle festivals van 1956 tot nu en zijn we ook bezig met het toevoegen van de scoreborden.

Ziet u een fout of heeft u een suggestie of extra informatie? Laat het ons zeker weten en contacteer ons. Alle gegevens kan u terugvinden op onze contactpagina. En nu… klikken maar op die geschiedenispagina’s! We hopen dat u zal genieten van ons harde werk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.