NRK zal op zaterdag 2 maart de opvolger kiezen van Alexander Rybak tijdens de finale van Melodi Grand Prix 2019. Eind januari maakt de omroep de namen van de finalisten bekend.

Net zoals de afgelopen jaren zal Oslo Spektrum het decor vormen voor de finale van Melodi Grand Prix. Op zaterdag 2 maart zullen tien kandidaten uitvechten wie er naar Tel Aviv mag en zo Alexander Rybak zal opvolgen. Een selectiecommissie moet kiezen uit meer dan duizend inzendingen die werden ingestuurd. Op 25 januari maakt NRK de tien namen bekend.

Alexander Rybak stelde ietwat teleur in de finale van het Eurovisiesongfestival 2018. Hij won de tweede halve finale met “That’s How You Write A Song”, maar in de finale kon hij pas vijftiende eindigen. In 2009 won hij het Eurovisiesongfestival met “Fairytale”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.