Deense kandidaat Tel Aviv bekend op zaterdag 23 februari.

De finale van Dansk Melodi Grand Prix 2019 zal op zaterdag 23 februari worden gehouden in Herning. Dat heeft de Deense omroep DR laten weten.

Op 23 februari zal Jyske Bank Boxen in Herning het toneel vormen voor de finale van Dansk Melodi Grand Prix 2019. Dat gebeurde al meerdere keren, recentelijk nog in 2013 met Emmelie de Forest als laureaat en in 2017. Geruchten gaan dat het mogelijk wel de laatste keer is dat er zo groot kan worden uitgepakt, aangezien er een zware besparingsronde bij DR zal rondgaan.

Komende vrijdag om 12 uur gaan de tickets in verkoop, variรซrend in prijs van 215 kronen (29 euro) tot 465 kronen (62 euro). Wie een ticket kan bemachtigen, zal live meemaken hoe de opvolger van Rasmussen zal worden gekozen, die achtste werd in Lissabon met “Higher Ground”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.