De Wit-Russische omroep BTRC heeft op 26 oktober de drie namen gelost die het Junior Eurovisiesongfestival 2018 op 25 novmeber aanstaande gaan presenteren:ย Eugene Perlin, Helena Meraai en Zinaida Kupriyanovich.

De 28-jarige Eugene Perlin is een presentator op de Wit-Russische openbare omroep. Hij mag er het nieuws presenteren, maar ook een ontbijtshow รฉn zaterdagavondshow. Hij is al langer vertrouwd met het festival, want hij geeft sinds 2013 al commentaar op het volwassen festival en in 2017 ook voor het Junior Eurovisiesongfestival. Dit jaar zal iemand anders die job moeten doen.

Helena Meraai kennen de fans van het Junior Eurovisiesongfestival al. Vorig jaar vertegenwoordigde de 15-jarige zangeres haar land in Georgiรซ met “I Am The One”. Ze haalde een mooie vijfde plaats binnen voor Wit-Rusland. Op dit moment maakt ze furore als kandidate in de Oekraรฏense versie van X Factor.

Als laatste is er de 16-jarigeย Zinaida Kupriyanovich, beter bekend als Zana. Ze heeft bijna 100.000 volgers op Instagram en is een bekende zangeres en actrice in eigen land. In 2016 deed ze zelf mee aan de voorrondes van het Junior Eurovisiesongfestival, waar ze derde werd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.