Voor het eerst sinds 2011 zal Dora worden gebruikt om de Kroatische inzending te kiezen voor het Eurovisiesongfestival. Dat heeft de directeur-generaal van HRT laten weten.

Nu er geen grote sportevenementen op de planning staan in 2019 zoals het WK Voetbal of de Olympische Spelen, heeft HRT budget vrij voor grotere entertainmentshows.Ā Kazimir Bačić, de directeur-generaal van HRT, bevestigde dat nieuws aan een lokale krant.

De competitie zal worden gehouden in de stadĀ Opatija, waar in het verleden heel wat voorrondes werden gehouden. Ook andere entertainmentshows zoals The Voice keren in 2019 terug bij de openbare omroep. Meer details over Dora zullen in een later stadium volgen.

Dit jaar haalde KroatiĆ« de finale niet met “Crazy” van Franka.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.