De eerste naam van het Eurovisiesongfestival 2019 zullen we naar alle waarschijnlijkheid komende vrijdag kennen. Dan stelt de Armeense omroep de kandidaat voor Tel Aviv voor.

Het duurde nogal lang dit jaar vooraleer we de eerste naam voor het Eurovisiesongfestival kennen. Nu lijkt het erop dat Armenië komende vrijdag de primeur zal hebben. Dat heeft de omroep laten weten op sociale media. Daarmee verdwijnt Depi Evratesil als selectiemethode, alvast voor de kandidaat. Hoe het nummer zal worden gekozen is nog niet bekend.

De presentatie zal gebeuren in het programma Lav Yereko. Dat start om 19:20 onze tijd op het eerste kanaal van de omroep. Hij of zij zal Sevak Khanagyan opvolgen, die dit jaar geen finale wist te halen voor Armenië met “Qami”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.