De Letse omroep heeft de 33 inzendingen vrijgegeven die nog in de race zijn om Letland te vertegenwoordigen in Tel Aviv. Het publiek mag nu zijn zeg doen voor wie de liveshows haalt.

Onder de kandidaten zitten onder andere Markus Riva, die het al voor een vijfde jaar op rij probeert in de Letse voorrondes. Hij mocht in 2015 ook de Letse punten voorlezen tijdens de finale in Wenen. Hij is ÊÊn van de 33 namen die probeert een plek te bemachtigen in de voorrondes van Supernova, die eind januari starten.

De kijkers mogen nu hun zeg doen via de site van LTV. Daar staan alle kandidaten met hun inzending. Met de feedback zal de omroep rekening houden bij het selecteren van de zestien kandidaten die de voorrondes op televisie houden. Het gaat snel, want op 5 december kennen we de zestien namen.

Letland haalde dit jaar voor het tweede jaar op rij geen finale. Laura Rizzotto probeerde met “Funny Girl” de laatste plaats van 2017 te vergeten, maar bleef dus steken in de halve finale.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.