Na het zeer goede resultaat van dit jaar hanteren de Oostenrijkers dezelfde formule voor het Eurovisiesongfestival 2019, namelijk een interne selectie voor Tel Aviv.

De kandidaten van 2017 en 2018 werden intern gekozen en ook die van 2019 zal een keuze van de omroep zelf zijn. De lokale krant Kleine Zeitung schrijft in zijn cultuurbijlage dat het nummer “een opbouwende ballade of dynamisch poplied” zal worden. Wanneer de kandidaat en de inzending bekend worden gemaakt is nog onbekend.

Cesàr Sampson was dit jaar de Oostenrijkse kandidaat voor Lissabon. Afhankelijk waren er weinig verwachtingen voor een goede notering, maar dankzij de overwinning bij de jury in de finale eindigde hij op een mooie derde plaats met “Nobody But You”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.