Het eindejaar komt er weer aan en traditiegetrouw wil dat zeggen dat we ons klaarmaken voor de Eurovision Top 250 op 31 december. Vanaf nu kan je stemmen voor de elfde editie.

Sinds 2007 is er jaarlijks – met uitzondering van 2010 – op de laatste dag van het jaar de Eurovision Top 250 te horen op ESC Radio. Vorig jaar werd de tiende editie gehouden en was Loreen met “Euphoria” (Zweden 2012) voor het zesde jaar op rij de onbetwiste nummer 1 van de lijst.

Blijft ze dit jaar diezelfde plaats behouden of is het tijd voor een nieuwe winnaar. Jij kan mee de uitslag bepalen en dat vanaf maandag 18 november via deze link. Twee weken later, op 3 december, sluiten de stembussen op op maandag 31 december zal de top 250 worden uitgezonden. In het laatste uur van 2018 kennen we de winnaar van de elfde editie.

De Eurovision Top 250 is een jaarlijkse samenwerking tussen verscheidene songfestivalsites, waaronder EurovisionBelgium. De ranking van 2017 kan je hier nalezen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.