Het lijkt allemaal in kannen en kruiken bij de Cyprioten voor Tel Aviv. Vanmiddag plaatste de omroep via sociale media een teaser met de waarschijnlijke titel: “Replay”.

Het nummer is al gekozen door de openbare omroep, eind november. Meteen werd ook duidelijk dat Alex Papaconstantinou, de man achter “Fuego”, die inzending zou gaan schrijven. Enkel een artiest en titel ontbraken nog en dat laatste lijkt vandaag ook te zijn opgehelderd. De omroep plaatste namelijk volgende foto op sociale media vandaag:

Wie goed kijkt ziet naar de letter R en E een afspeelknop staan, oftewel het symbool van play. Dat maakt dus dat “Replay” de waarschijnlijke titel zal worden van het nummer dat Cyprus gaat vertegenwoordigen in Tel Aviv. De artiest is dan nog het enige dat ontbreekt. Dat zal waarschijnlijk zeer snel duidelijk worden.

Cyprus eindigde dit jaar tweede in Lissabon met het nummer “Fuego” van Eleni Foureira. Tot op heden is dat het beste resultaat voor het eiland van 1,2 miljoen inwoners.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.