Alex Papaconstantinou, de man die dit jaar Cyprus aan de tweede plaats bracht in Lissabon, schrijft ook de Cypriotische inzending van 2019. Dat heeft CyBC laten weten.

Alex Papaconstantinou, Teddy Sky, Viktor Svensson, Albin Nedler en Kristofer Fogelmark zijn het team achter de komende inzending van Cyprus op het Eurovisiesongfestival. Naar alle waarschijnlijkheid is die al geschreven, maar dat wil de openbare omroep bevestigen noch ontkennen. Een artiest is er eveneens, maar de geruchten gaan volop dat de omroep in contact is met de 37-jarige Tamta Goduadze.

Vorig jaar werd Papaconstantinou ook aangetrokken door de omroep. De intentie was om een nationale finale te organiseren waar verscheidene artiesten een nummer van hem zouden gaan zingen, maar die werd geschrapt. Eleni Foureira werd intern aangeduid om “Fuego” te zingen en dat legde hen geen windeieren.

Cyprus doet al sinds 1981 mee aan het Eurovisiesongfestival en haalde pas dit jaar zijn eerste notering in de top 3: “Fuego” stormde naar de tweede plaats in Lissabon en werd een zomerhit in enkele landen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.