Montenegro kiest op zaterdag 9 februari.

De Montenegrijnse finale zal op zaterdag 9 februari aanstaande worden gehouden. Eerder maakte de openbare omroep al de vijf finalisten bekend.

Wat al weken werd aangenomen, is nu ook door de openbare omroep bevestigd. Er komt een nieuwe editie van Montevizija en dat op zaterdag 9 februari 2019. Dan doen de vijf kandidaten mee die vorige week werden aangekondigd mee. Ze waren tot in de laatste fase geraakt, maar die laatste fase blijkt dus nu de finale van Montevizija te zijn.

Nina Petković en Ivana Popović-Martinović deden in 2018 al eens mee aan Montevizija, terwijl Andrea Demirović het land al eens mocht vertegenwoordigen in 2009. Ook op de deelnemerslijst: Monika Knezović, en D-Moll Band.

Montenegro stuurde in 2018 Vanja Radovanović naar het Eurovisiesongfestival met het nummer “Inje”. Hij eindigde op een zestiende plaats in de halve finale.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.