Podiumontwerp Tel Aviv 2019 naar buiten.

De Israëlische omroep KAN heeft het podiumontwerp naar buiten gebracht voor het komende Eurovisiesongfestival. Ontwerper is wederom Florian Wieder.

Het podium heeft de vorm van een diamant en omvat vier catwalks. In 2019 zullen de LED-schermen opnieuw te zien zijn op het podium en ook op de vloer, wat in Lissabon dit jaar niet het geval was. De omroep heeft de intentie aangegeven dat er minstens 7.500 personen in de arena zullen zitten. De greenroom zal in een naburige hal van het expogebouw worden gevestigd.

Het podiumontwerp is wederom ontworpen door Florian Wieder. Hij mocht het podium van 2018, 2017, 2015, 2012 en 2011 ook al creëren. Zijn nieuwste ontwerp zal in mei 2019 schitteren in Tel Aviv omdat Netta dit jaar won met “Toy”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.