De Australische omroep SBS heeft drie nieuwe namen gelost voor Australia Decides, de kersverse – en allereerste – nationale voorronde voor Down Under.

Electric Fields, Kate Miller-Heidke, Mark Vincent en Sheppard werden begin deze maand al bevestigd door de openbare omroep. Vandaag zijn daar nog eens drie namen bijgekomen: The Voice-finalistĀ Aydan Calafiore, tiener (en SBS-wildcard)Ā Leea Nanos en dragartiesteĀ Courtney Act. Die laatste kent enige bekendheid in het buitenland vanwege haar deelname aanĀ RuPaulā€™s Drag Race in 2014.

Normaal gezien volgen er nog drie namen in de nabije toekomst. Deze zullen op 9 februari meedoen aan de finale van Australia Decides aan deĀ Gold Coast in Queensland. Het is de allereerste nationale finale voor het land dat debuteerde in 2015.

Jessica Mauboy haalde dit jaar de finale voor AustraliĆ«, maar door een mindere notering bij de jury en de allerlaatste plaats bij de kijkers, strandde “We Got Love” op een twintigste plek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.