In tegenstelling tot vorig jaar opteert de Griekse openbare omroep ERT al van in het begin voor een interne selectie. Vorig jaar was er heel wat chaos in Athene.

Vorig jaar werd er voorgenomen een nationale finale te houden, maar na een heel debacle rond financiën werd deze afgeblazen. Daarom komt er voor het vierde jaar op rij een interne selectie voor de artiest. Enkel in 2017 werd het lied via een kleine nationale finale gekozen, maar dat zal nu ook niet gebeuren.

Yianna Terzi wist voor Griekenland geen finale te halen met “Oniro mou” in 2018. De Grieken zijn al een tijdje op een dwaalspoor. Waar ze tien jaar geleden steevast de top 10 haalden, gebeurde dat nu voor het laatst in 2013.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.