Interne selectie voor Griekenland in 2019.

In tegenstelling tot vorig jaar opteert de Griekse openbare omroep ERT al van in het begin voor een interne selectie. Vorig jaar was er heel wat chaos in Athene.

Vorig jaar werd er voorgenomen een nationale finale te houden, maar na een heel debacle rond financiรซn werd deze afgeblazen. Daarom komt er voor het vierde jaar op rij een interne selectie voor de artiest. Enkel in 2017 werd het lied via een kleine nationale finale gekozen, maar dat zal nu ook niet gebeuren.

Yianna Terzi wist voor Griekenland geen finale te halen met “Oniro mou” in 2018. De Grieken zijn al een tijdje op een dwaalspoor. Waar ze tien jaar geleden steevast de top 10 haalden, gebeurde dat nu voor het laatst in 2013.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.